Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsfriesland.nl


  Mediums in Friesland kijken in de glazen bol en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, ik laat je via hier weten dat de rechtzaak is afgelopen zoals je voorspelde. Helaas in mijn nadeel. Dank je toch voor je eerlijkheid, je bent de enige die het me ronduit zei. Ik bel je nog. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk wist direct antwoorden te geven. Ongelofelijk gelijk had ze.

Dank je wel Anouk, ik hou je op de hoogte. Je bent echt een topper.




Ervaring van Kaatje met medium Anouk   Ervaring van Kaatje met medium Anouk   Ervaring van Kaatje geplaatst op 14 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Gisteren gesproken en vandaag de bevestiging gekregen.
Keer op keer heeft deze vrouw samen met haar kaartjes gelijk.
.




Ervaring van Tas met medium Anouk   Ervaring van Tas met medium Anouk   Ervaring van Tas geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, het is moeilijk om iets te vernemen wat je niet wil en niet verwachtte te horen. Toch ben ik blij voor je eerlijkheid ook al kwam die zwaar binnen. Ondertussen heb je meer dan gelijk gekregen. Dank voor mij met de voetjes op de grond te houden. Tot snel weer.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Gisteren gesproken en vandaag de bevestiging gekregen.
Keer op keer heeft deze vrouw samen met haar kaartjes gelijk.




Ervaring van Tas met medium Anouk   Ervaring van Tas met medium Anouk   Ervaring van Tas geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ik word ontzettend blij van Anouk, wat een krachtige vrouw. Zij kan situaties enorm goed aanvoelen en geeft je een positieve boost. Zwaar onder de indruk. Dankjewel Anouk, ik kan je beslist aanraden. Het was een fijn gesprek en je geeft me vertrouwen in mezelf.

A.




Ervaring van Alicia met medium Anouk   Ervaring van Alicia met medium Anouk   Ervaring van Alicia geplaatst op 26 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Bedankt Anouk voor je raad en om mij gerust te stellen. we wonen niet ver van elkaar. Je zal wel weten denk ik wie.
Wie eerlijk een antwoord wil moet bij Anouk zijn en ook aangenaam om mee te praten. Bedankt .




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Wat een lieve vrouw is Anouk. heel zuiver . bel paragnoste Anouk zou ik zeggen.




Ervaring van Lis met medium Anouk   Ervaring van Lis met medium Anouk   Ervaring van Lis geplaatst op 29 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Wederom slaat Anouk de spijker op zijn kop. Vandaag een afspraak gehad en Anouk heeft loepzuiver gezien hoe de persoon zich zou gedragen en ook nog wat degene zei. Chapeau lieve Anouk. Ongekend goed.




Ervaring van Sarah met medium Anouk   Ervaring van Sarah met medium Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Wederom slaat Anouk de spijker op zijn kop. Vandaag een afspraak gehad en Anouk heeft loepzuiver gezien hoe de persoon zich zou gedragen en ook nog wat degene zei. Chapeau lieve Anouk. Ongekend goed.




Ervaring van Sarah met medium Anouk   Ervaring van Sarah met medium Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Heel veel dank, u heeft alles juist gezien.
Ik wil je heel erg bedanken voor je steun en je geweldige voorspellingen .

Ik bel je snel weer .
Dikke knuffel van Roger.




Ervaring van Roger met medium Anouk   Ervaring van Roger met medium Anouk   Ervaring van Roger geplaatst op 14 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ik spreek Anouk al zo een drie jaar soms wel periodes van elke dag. Anouk, krijgt de meest ongelofelijke waarnemingen voor, zag ze iets met een infectie en ja hoor maand later infectie. Daarnaast blijft ze geduldig, lief en beleefd maakt niet uit hoe vaak je haar belt. Je bent een engel Anouk. Liefs Sarah .




Ervaring van Sarah met medium Anouk   Ervaring van Sarah met medium Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 10 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Hoi Anouk. Jij verdiend meer dan 10 sterren zo goed als jij bent, ik kan je niet genoeg bedanken voor de hulp die jij me geeft, echt de beste, dank je wel voor alles xxx.




Ervaring van Anneke met medium Anouk   Ervaring van Anneke met medium Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 8 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk.

Ik ben jou heel erg dankbaar voor alles.
Ik bel je zeker nog eens. Liefs Hina.




Ervaring van Hina met medium Anouk   Ervaring van Hina met medium Anouk   Ervaring van Hina geplaatst op 6 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk heeft keer op keer gelijk gekregen.
Ze is eerlijk en recht door zee.
Dankjewel, telkens wanneer ik met vragen zit krijg ik duidelijke en eerlijke antwoorden, een topper op deze lijn xxx .




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ik ben blij dat je me kon helpen . je bent ongelooflijk goed en zuiver. Ben je wederom dankbaar voor ons gesprek. Warme groetjes van Enya.




Ervaring van Enya met medium Anouk   Ervaring van Enya met medium Anouk   Ervaring van Enya geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve anouk.dank je wel dat je er altijd voor mij bent, steeds met dezelfde vragen. je hebt altijd gelijk daarom bel ik zo graag met jou .de beste dat is een ding wat zeker is.je heb me al zo vaak geholpen.ik ben echt super blij met jou, liefs anneke.




Ervaring van Anneke met medium Anouk   Ervaring van Anneke met medium Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 29 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Na een lange moeilijke periode eindelijk een nieuwe adem gekregen danzij de inzichten van Anouk. Een lieve vrouw die steun en hoop geeft. Haar hulp heeft mij de juiste richting uitgestuurd.




Ervaring van Els met medium Anouk   Ervaring van Els met medium Anouk   Ervaring van Els geplaatst op 18 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve en mooie Anouk, jij bent een van de weinige die het nagenoeg precies allemaal goed weet wat er komen gaat en wat er gaat gebeuren in de toekomst. Supergave heb je dame.
Groet en knuffel, Astrid.




Ervaring van astrid met medium Anouk   Ervaring van astrid met medium Anouk   Ervaring van astrid geplaatst op 17 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk,
Steeds kort en bondig en recht door zee.
Jouw voorspelling en raad heeft zijn vruchten afgeworpen. Bedankt voor het luisterend oor en de raad.
Liefs E.




Ervaring van E met medium Anouk   Ervaring van E met medium Anouk   Ervaring van E geplaatst op 17 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, Ik spreek je al een enige tijd. Je hebt altijd gezegd, heb geduld het komt goed. Je hebt gelijk, ik moet er inderdaad in blijven geloven. Dank je wel. Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met medium Anouk   Ervaring van Angela met medium Anouk   Ervaring van Angela geplaatst op 2 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  ja je hebt weer volkomen gelijk.
Heel erg bedankt voor je tijd en je lieve woorden. liefs Cato xx.




Ervaring van Cato met medium Anouk   Ervaring van Cato met medium Anouk   Ervaring van Cato geplaatst op 28 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Echt de beste van de site. Bizar hoeveel ze kan weten zonder te vragen. Ze is echt spot on. Kleinste details wist ze. Nu snap ik dat ze vaak bezet is. Tot snel lieve anouk.




Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S geplaatst op 17 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, spot on. Klopt dat er nog 1 document moest zijn voor de aankoop van het huis. Update gekocht. Verlopen zoals je zei dankjewel.




Ervaring van E met medium Anouk   Ervaring van E met medium Anouk   Ervaring van E geplaatst op 13 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve anouk wat ben ik blij jou weer gesproken te hebben je voelt alles zo goed aan super bedankt anouk je bent een toppertje vrouwtje vh ziekenhuis.




Ervaring van Wendy met medium Anouk   Ervaring van Wendy met medium Anouk   Ervaring van Wendy geplaatst op 13 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Dank je wel weer Anouk. Jij kan altijd, als ik weer van die "gekke" gedachten heb, beter omschrijven hoe het echt zit. Confronterend, maar is zo en daar heb ik altijd veel aan. Nu is het wel echt tijd voor aktie.
Bedankt dat je mij altijd weer aanhoort ;).




Ervaring van Rosanne met medium Anouk   Ervaring van Rosanne met medium Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, je zegt altijd tijd is niet mijn beste vriend. Nou deze keer wel. Dank je voor de begeleiding in mijn onzekerheid, tot bels.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk,

Vooraleerst mijn beste wensen voor het nieuwe jaar. Na het moeilijke jaar door gebroken band met een familielid en een zware scheiding is er zoals je had voorspelt eindelijk licht aan het einde van de tunnel. De dingen die je me gezegd had die mijn pad zouden kruisen, beginnen stilaan werkelijkheid te worden.
Jij slaagt steeds de nagel op de kop. Hopelijk horen we elkaar snel nog eens.

Veel liefs E.




Ervaring van E. met medium Anouk   Ervaring van E. met medium Anouk   Ervaring van E. geplaatst op 8 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Aan al mijn lieve bellers een beter jaar dan 2021 met al zijn bubbels en afzonderingen door de corona.
May all your dreams come true little by little and step by step.
Dank voor jullie vertrouwen, shine bright 2022 tegemoet.




Ervaring van Anouk met medium Anouk   Ervaring van Anouk met medium Anouk   Ervaring van Anouk geplaatst op 31 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Goh Anouk wat ben jij goed zeg je zei een paar dagen, was iets eerder zelfs vanavond kreeg ik positieve berichten van hem ik bel je volgende week weer op om te vertellen wat er gebeurt is je bent echt waar THE BEST. liefs Anneke.




Ervaring van Anneke met medium Anouk   Ervaring van Anneke met medium Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 16 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, ik bel je nu al drie jaar en zo ongelofelijk veel dingen zijn uitgekomen. Laatst belde ik voor een huis, jij zag dingen zo gedetailleerd, gewoon erg knap. Je bent daarnaast ook altijd geduldig, maakt niet uit hoe vaak ik iets vraag, jij geeft altijd antwoord. Liefs.




Ervaring van Sarah met medium Anouk   Ervaring van Sarah met medium Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 13 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ik kan het iedereen aanraden contact op te nemen met Anouk wanneer je te maken krijgt met twijfels en onzekerheden. Ze beschrijft heel precies wat je voelt en van daaruit reikt ze je oplossingen aan. Er zijn al heel wat dingen uitgekomen.Wat een topper.




Ervaring van Isabelle met medium Anouk   Ervaring van Isabelle met medium Anouk   Ervaring van Isabelle geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, ik ken niemand die zo snel en accuraat antwoorden geeft en niet praat over wat ik helemaal niet gevraagd heb. Het is een paar maand geleden dat ik je belde en ik had de hoop al opgegeven dat wat je me vertelde zou uitkomen. Maar niets is minder waar, het is exact gegaan zoals je vertelde. Mijn oprechte dank.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Beste Anouk, het was even wachten en mijn geduld werd op de proef gesteld. Maar nu zijn je voorspellingen allemaal uitgekomen. Dank daarvoor groetjes L.




Ervaring van L met medium Anouk   Ervaring van L met medium Anouk   Ervaring van L geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk ik wil je bij deze hartelijk bedanken voor je mooie consult. ik belde je toen ik in het ziekenhuis lag ik had het zo moeilijk maar je hebt gelijk gehad het is allemaal goedgekomen. mijn dank is groot je hebt echt een mooie gave.




Ervaring van Wendy met medium Anouk   Ervaring van Wendy met medium Anouk   Ervaring van Wendy geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsfriesland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumsfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden