Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsfriesland.nl


  Mediums in Friesland kijken in de glazen bol en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Friesland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Hoi Beau,
Wat ben je toch goed met je voorspellingen en altijd eerlijk.
Je vertelde me 1,5 jaar geleden over een Monumentaal pand in het centrum en ja hoor het is precies zo gegaan zoals je me toen vertelde. Ik heb het huis.
Dank je wel lieve Beau.

Liefs.




Ervaring van N met medium Beau   Ervaring van N met medium Beau   Ervaring van N geplaatst op 29 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Je had gelijk.
Echt heel fijn consult. na ons gesprek was ik vol energie.
Nico.




Ervaring van Nico met medium Sid   Ervaring van Nico met medium Sid   Ervaring van Nico geplaatst op 29 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Malie ik moet jou zeggen dat jou voorspelling is uitgekomen. Jij zag snelle berichten van me vriend.
Ik vindt jou super goed en ook fijn om mee te praten.
Ik bel jou gauw weer
Lieve groet K.




Ervaring van K met medium Malie   Ervaring van K met medium Malie   Ervaring van K geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Dank je Nour voor alle fijne gesprekken.




Ervaring van M met medium Nour   Ervaring van M met medium Nour   Ervaring van M geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Vera Ann
  Ervaring met medium Vera Ann
  Vera Ann,
Ik heb je op 27/6 leren kennen. Je hebt me geraakt op een manier die niet in woorden te omschrijven is. Aan de ene kant zou ik een hele boek kunnen schrijven hier van wat je allemaal kan, en vooral de manier waarop. Maar aan de andere kant kan ik niet meer zeggen dat oprecht een hele diepe DANK JE WEL. Je aanvoelen bij enkel het horen van namen is ongezien, maar de combinatie van je inzichten in coaching, je heldere waarnemingen om onmiddellijk tot de diepe kern te komen van iets, en je manier van het overbrengen maakt dat je iets heel unieks hebt.
Vooral ook een oprechte DANK JE WEL omdat het voor mij aanvoelt alsof je me gered hebt.
Ik weet hoe cliche dit misschien klinkt, maar Vera Ann is allesbehalve cliche of onder te brengen onder een bepaalde term of vakje. Bellen met je is een geschenk wat iedereen zichzelf cadeau zou moeten doen. Dit waardevol cadeau kan je enkel vatten door uit te proberen en zal nooit iemand geen spijt van krijgen.

Veel liefs en DANK JE WEL.
e.




Ervaring van e. met medium Vera Ann   Ervaring van e. met medium Vera Ann   Ervaring van e. geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Geen woorden hoe deze medium Donna alles piekfijn kan uitklaren en zelfs voorspellen. waar de voorspellingen allemaal uitgekomen zijn, zowel de positieve voorspellingen alsook durft zij wel negatieve voorspellingen doen die zij zachtjes overbrengt. Donna, volledige voorspelling over de liefde is uitgekomen. Recent voorspelt eind juni krijg ik verandering , ik geloofde er helemaal niet meer in maar het is dus verdorie allemaal uitgekomen . Ik ben super blij Donna. Ik hoop je snel te spreken. Sterren te kort.




Ervaring van Savanna met medium Donna   Ervaring van Savanna met medium Donna   Ervaring van Savanna geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Johannes
  Ervaring met medium Johannes
  Spot on. Je bent een zacht paragnost en ik geloof in je. Je zei dingen die je niet kon weten en die ook klopte. Bedankt om me hoopvol te maken en mij terug wat energie te geven.




Ervaring van Fay met medium Johannes   Ervaring van Fay met medium Johannes   Ervaring van Fay geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabina
  Ervaring met medium Sabina
  Uiteraard waren 5 sterren bedoeld.
Je verdient en veel meer .




Ervaring van G met medium Sabina   Ervaring van G met medium Sabina   Ervaring van G geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Wat ben jij toch goed. Heb je net aan de lijn gehad. Je hebt niet veel tijd nodig om te vertellen in wat voor situatie iemand zit. Echt supermega goed. Een aanrader.




Ervaring van M met medium KC   Ervaring van M met medium KC   Ervaring van M geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabina
  Ervaring met medium Sabina
  Steeds zo een fijne ondersteuning in een moeilijke periode. Dank u .Sabina, zeer geapprecieerd . X.




Ervaring van G met medium Sabina   Ervaring van G met medium Sabina   Ervaring van G geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Je hebt mij gerust gesteld. Ben blij je gesproken te hebben. Het voelde echt oprecht en zuiver. Nu even afwachten, focussen op mezelf en vertrouwen houden. Bedankt lief mens.

Groetjes Shanna.




Ervaring van Shanna met medium Dinah   Ervaring van Shanna met medium Dinah   Ervaring van Shanna geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  De dingen die louisa me vertelde uit haarzelf kon ik zeker plaatsen. Verder vond ik het een heel fijn gesprek.
Nogmaals bedankt voor de inzichten. Kanjer ben je.




Ervaring van Anja met medium Louisa   Ervaring van Anja met medium Louisa   Ervaring van Anja geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali,

Ik heb met jou altijd hele fijne gesprekken.
Je bent een geweldig persoon waar ik me bij thuis voel.
Je voorziet van goede adviezen,
door jou krijg ik zoveel meer inzichten.
En wat je over E zei, dat is uitgekomen,
dat heb je heel goed gezien.
Engel je zult mij altijd terug horen.




Ervaring van Es met medium Gazali   Ervaring van Es met medium Gazali   Ervaring van Es geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Topper.




Ervaring van Ik met medium Lola   Ervaring van Ik met medium Lola   Ervaring van Ik geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Lieve Esterella, een tijdje geleden belde ik jou.
Jij deelt eerlijk en oprecht jouw volledige waarneming, en dat maakt jou uniek.
Ook kreeg je spontaan contact met mijn grootouders.
Echt een consult om te koesteren.




Ervaring van S met medium Esterella   Ervaring van S met medium Esterella   Ervaring van S geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  Hartelijk dank voor het gesprek. Met veel liefde. Imelda xxx.




Ervaring van IMELDA met medium Shiloh   Ervaring van IMELDA met medium Shiloh   Ervaring van IMELDA geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium Romeo
  Ervaring met medium Romeo
  Romeo,

Ik heb je ondertussen al verschillende keren mogen bellen, met je voelsprieten van Goud zat je er tot nu toe al iedere keer boenk op. Tot nu toe is werkelijk alles gelopen zoals je zei. Gisteren zijn zelfs 3 voorspellingen van je uitgekomen. Ongelooflijk hoe sterk je bent in wat je doet. Je hebt enkel een naam nodig en je haalt er precies uit wat er nu speelt. Komt onmiddellijk tot de kern, waardoor je met korte gesprekken steeds een correct antwoord hebt op wat me bezig houdt. Of het nu op werkvlak, liefde of eender wat gaat.
Hierbij blijf je ook zeer lief, geduldig en vooral eerlijk en zuiver.

Dank je wel dat je je sterke gaven met ons wilt delen.

Ps: gisteren avond laat paar keer kort achter elkaar mogen bellen. Hopelijk weet je dan wie ik ben.

Veel liefs.




Ervaring van anoniem met medium Romeo   Ervaring van anoniem met medium Romeo   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met medium Dennis
  Ervaring met medium Dennis
  Beste Dennis, ik vroeg of degene waar ik gevoelens voor heb nog contact op zou nemen. Je zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken. En na twee weken kreeg ik inderdaad een appje. Dank je wel voor je luisterend oor en je adviezen.




Ervaring van Anoniem met medium Dennis   Ervaring van Anoniem met medium Dennis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Romeo
  Ervaring met medium Romeo
  Romeo, super bedankt voor de fijne gesprekken die ik tot nu toe heb gehad met jou. Je brengt de dingen zo rustig en vol overtuiging over. Afgelopen nacht belde ik je twee keer achter elkaar en zojuist weer. Ik hoop echt dat je gelijk hebt met je voorspellingen en hou je zeker op de hoogte. Dank. De vrouw die uit het land komt waar ze Hawai drinken.




Ervaring van F Z met medium Romeo   Ervaring van F Z met medium Romeo   Ervaring van F Z geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, ik laat je via hier weten dat de rechtzaak is afgelopen zoals je voorspelde. Helaas in mijn nadeel. Dank je toch voor je eerlijkheid, je bent de enige die het me ronduit zei. Ik bel je nog. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Romeo
  Ervaring met medium Romeo
  Zo onder de indruk van Romeo. Hij was heel overtuigd van zijn voorspellingen, en ja hoor ondertussen zijn de voorspellingen uitgekomen. Ik ben zo blij dat ik dit medium heb gevonden. Ik bel zeker terug X.




Ervaring van Liesje met medium Romeo   Ervaring van Liesje met medium Romeo   Ervaring van Liesje geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Lieve Joke wil jou bedanken voor de krachtige healing en ook voor de mooie boodschappen die je mij mocht door geven en de vele tips die je mij gaf. Je bent geweldig lieve schat xxx Lieve groet Brigitte.




Ervaring van brigitte met medium Joke D   Ervaring van brigitte met medium Joke D   Ervaring van brigitte geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Lieve Joke, wat een leuk lief mens ben je, bijna 3 weken geleden een healing van je gehad voor stress ziekenhuis, je zei de healing houd 1 week aan. nou dat waren er dik twee. Sinds paar dagen weer super gestresst voor komende zkh opname. Dus heb ik je vandaag weer gebeld. Super Bedankt Lieverd xxx.




Ervaring van anoniem met medium Joke D   Ervaring van anoniem met medium Joke D   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabina
  Ervaring met medium Sabina
  Heel erg bedankt voor het weerom eens plaatsten van de situatie toppertje. X.




Ervaring van G met medium Sabina   Ervaring van G met medium Sabina   Ervaring van G geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Je bent een prachtig mens, Sherlock. Het voelt zo weinig wat ik terugdoe met een getuigenis, maar ik bid naar het Universum toe dat jij alles krijgt wat jouw hart jou begeert. Je bent het meer dan waard. Zo ongelofelijk bedankt. Voor de tijd die je voor me hebt genomen en vooral voor dat stukje heling dat ik van jou heb mogen ontvangen.




Ervaring van Nil met medium SherlockOryn   Ervaring van Nil met medium SherlockOryn   Ervaring van Nil geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter, right on , bedankt voor uw inzichten. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst iets positiefs zal brengen.
Claudia.




Ervaring van Claudia met medium Gunter   Ervaring van Claudia met medium Gunter   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hoi Sophia,
Bedankt je bent de beste op deze lijn. Dankjewel ik hou jou op de hoogte, tot snel je bent een lieve vrouw.
Bedankt .




Ervaring van Patricia met medium Sophia   Ervaring van Patricia met medium Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Isha heeft een hart van goud. Ze doet haar werk uit liefde en haar tijdsbepalingen zijn abnormaal accuraat. Ze geeft ook eerlijk aan wat ze wel en niet kan aangeven op het moment. Heel direct en een no-nonsense aanpak, maar toch liefdevol.
Isha ik ben je zo dankbaar voor de afgelopen weken. Ik hou je zeker op de hoogte.




Ervaring van J met medium Isha   Ervaring van J met medium Isha   Ervaring van J geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Beste carola, bedankt voor de consult-reading. Je bent een topper. een aanrader om te bellen. Heel erg bedankt.

Liefs Gemma.




Ervaring van Gemma met medium Carola   Ervaring van Gemma met medium Carola   Ervaring van Gemma geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Bedankt Anitta, zonet een goed ophelderend gesprek met u gehad. Groet, Angel.




Ervaring van Angel met medium Anitta   Ervaring van Angel met medium Anitta   Ervaring van Angel geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Zoals altijd wanneer ik in angsten schiet, breng je me tot rust, een lieve vrouw die je terug met je voetjes op de grond zet.




Ervaring van VROUWTJE met medium Louisa   Ervaring van VROUWTJE met medium Louisa   Ervaring van VROUWTJE geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Oh mijn god Donna exact gegaan zoals je voorspelde. Ik hoop je morgen gauw te spreken. Donna blijft gewoon hier de topper. Martine VD.




Ervaring van MARTINE VD met medium Donna   Ervaring van MARTINE VD met medium Donna   Ervaring van MARTINE VD geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Roma-Tari
  Ervaring met medium Roma-Tari
  Lieve Roma,
Daarnet een heel warm en goed gesprek gehad. alles klopte wat je vertelde, en had zelf nog niks gezegd. Je bent echt top en je hoort me nog wel terug.
grt.




Ervaring van karin met medium Roma-Tari   Ervaring van karin met medium Roma-Tari   Ervaring van karin geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Deze dame is een aanwinst op de lijn. Lief, eerlijk en kundig. Zeker de moeite waard om te bellen.
Gr A.




Ervaring van astrid met medium Laila   Ervaring van astrid met medium Laila   Ervaring van astrid geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah, het was fijn U te spreken en mijn situatie met U te bespreken.
tot de volgende, Eugie.




Ervaring van Eugie met medium Yuorah   Ervaring van Eugie met medium Yuorah   Ervaring van Eugie geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsfriesland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumsfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden